Geen evenementen gevonden.

Clubnieuws (40)

maandag, 15 juli 2019 11:14

Aanmelden jubileum kan tot 1 augustus!

Vergeten jullie je niet aan te melden voor ons jubileum? Dit kan door op deze link te klikken. Vul het formulier in en je bent aangemeld. Doe dit uiterlijk voor 1 augustus.

Kopie van Jubileum Swaecke 1959 2019 2

maandag, 10 juni 2019 16:15

Aanmelden jubileum

Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vieren wij ons 50-jarig jubileum. Via deze link kunnen jullie je aanmelden voor de verschillende onderdelen.

Aanmelden kan tot 1 augustus!

Nog heel even wachten en dan begint het 18e Luximprove Caps Nobel Open Wemeldinge dubbeltoernooi. De inschrijvingen voor dit toernooi gaan via deze link.

Zoek een tennismaatje en meld je aan!

Onderdelen: HD4DD4GD4HD5DD5GD5HD6DD6GD6HD7DD7GD7HD8DD8GD8

vrijdag, 15 maart 2019 17:06

Zomerlessen bij TOZ

Binnenkort gaan de zomerlessen weer gepland worden en u kunt zich dus aanmelden voor deze lessen. Het aanmelden kan via de site van Tennis Organisatie Zuidwest (TOZ) www.tennisorganisatiezuidwest.nl “INSCHRIJVEN” en kijk op de site naar de mogelijkheden op onze vereniging.

Het team van TOZ begint met plannen rond 25 maart en zal starten met trainen in de 1e week van april. De lessen bestaan uit een reeks van 10 weken en lopen tot aan de zomervakantie.

Alle informatie is te vinden op de site van TOZ maar het is ook leuk om TOZ te volgen via de verschillende kanalen:

www.facebook.com/tennisorganisatiezuidwest

www.instagram.com/TOZtennis

Via deze kanalen verschijnen er vaak leuke evenementen waaraan je kunt deelnemen.

Voor specifieke vragen over de training kunt u terecht bij Jacco Filius of bij Jermo Stoel

Het is aftellen totdat, voor veel tennissers de leukste periode van het jaar van start gaat: de KNLTB Voorjaarscompetitie.

Via deze link kun je de indeling van jouw team zien. Ook lezen jullie hier meer over het nieuwe westrijdformulier (handig voor de aanvoerders).

donderdag, 28 februari 2019 19:24

ALV kiest nieuwe bestuursleden en voorzitter

op 25 januari 2-019 heeft de ledenvergadering ingestemd met het vooorstel van het betuur voor de benoeming van 3 nieuwe bestuursleden en een nioeuwe voorzitter.

OPEN DAG
Tennis Organisatie Zuidwest organiseert voor de leerlingen van groep 2, 3, of 4 van de basisschool, op woensdag 3 oktober een open training in Racketcentrum Kapelle (15.00 uur tot 16.00 uur)

donderdag, 27 september 2018 12:35

indeling najaarscompetitie 2018

De najaarscompetitie is weer gestart.

De navolgende teams nemen deel aan de najaarscompetitie:

·        8&9-competitie Donderdag Avond – 2e klasse – Afdeling 24

·        Gemengd dubbel 50+ (op tijd) Donderdagochtend (Zuidwest) – Open klasse – Afdeling 1

·        Heren dubbel 17+ Vrijdag Avond – 2e klasse – afdeling 29

·        Heren dubbel 35+ Vrijdag Avond – 3e klasse – Afdeling 55

·        Dames 17+ Zaterdag – 2e klasse – Afdeling 2

·        Heren 17+ Zaterdag – 2e klasse – Afdeling 15

·        Heren dubbel 17+ Zaterdag – 3e klasse – Afdeling 19

·        World Tour jeugdcompetitie: rood, oranje en groen

zondag, 17 juni 2018 17:31

Onze Wall of Fame groeit

Onze Wall of Fame groeit per seizoen. Recentelijk zijn foto's uit 2016 en 2015 toegevoegd en de meest recente kampioenen in 2018.

Nog enkele foto's gaan in bestelling en ........ het jaar is nog niet om. Er komen er vast nog bij .

Over enkele jaren wordt de muur te klein en moeten we uitbreiden ....

Deze kanjers hebben een prima prestatie geleverd. Ze zijn kampioen geworden in de voorjaarscompetitie 2018 bij de TennisKids groen.

Gefeliciteerd: Jari Goetheer, Bas van der Vinne, Bas Vervenne, Laura Meiresonne, Gijs van den Hemel en Frederique Filius.

De jeugd heeft de toekomst

Pagina 1 van 3