dinsdag, 31 mrt 2020 00:00 – 20:00

Clubnieuws (40)

zondag, 15 maart 2020 10:26

Tennissen en Coronavirus

Afgelopen donderdagmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen gelden voor heel Nederland en hebben ook invloed op onze tenniscompetities.

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Dit betekent dat alle tennisverenigingen worden oproepen om alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland.

Dit houdt in dat de volgende evenementen/speeldagen niet doorgaan:
  • Het openingstoernooi, wat staat gepland voor volgende week zondag 22 maart
  • De eerste speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie in de regio Zeeland op 28 maart
  • De eerste speeldag van de Rode en Oranje competitie op 29 maart
  • Open Toernooien en Junioren Tour Toernooien
Vooralsnog gaat de KNLTB voorjaarscompetitie vanaf 4 april wel door. Op dit moment is het nog te vroeg om daar iets over te zeggen.
De KNLTB volgt hier in het advies van RIVM en NOC*NSF.
Verder:
  • KNLTB bijeenkomsten en cursussen tot en met 31 maart zijn geannuleerd.
  • Trainingen kunnen gewoon doorgaan, er wordt geadviseerd maximaal 4 spelers per baan toe te laten. Dus 8 spelers op 2 banen met 1 trainer kan ook.
  • Vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden.
  • Zolang openbare plaatsen waar veel mensen samen komen niet worden afgeraden of verboden, kan het clubhuis open blijven.
  • Verder verwijzen we voor naar de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot thuisblijven, thuiswerken en het bezoeken van evenementen.
Sportieve groet,
Bestuur TC 't Swaecke
zondag, 15 maart 2020 10:25

WeKa afgelast

Beste tennisliefhebbers/WeKa inschrijvers,
Na beraad heeft de WEKA organisatie besloten het evenement, wat zou plaatsvinden vanaf vandaag t/m zondag, niet door te laten gaan.
Het risico van besmetting van het coronavirus willen we uitsluiten.
Er wordt gekeken naar een ander moment dit jaar.
We hopen op jullie begrip.
Met vriendelijke groet,
Bestuur TC 't Swaecke

Nog heel even wachten en dan begint het 18e Luximprove Caps Nobel Open Wemeldinge dubbeltoernooi. De inschrijvingen voor dit toernooi gaan via deze link.

Zoek een tennismaatje en meld je aan!

Onderdelen: HD4DD4GD4HD5DD5GD5HD6DD6GD6HD7DD7GD7HD8DD8GD8

vrijdag, 15 maart 2019 17:06

Zomerlessen bij TOZ

Binnenkort gaan de zomerlessen weer gepland worden en u kunt zich dus aanmelden voor deze lessen. Het aanmelden kan via de site van Tennis Organisatie Zuidwest (TOZ) www.tennisorganisatiezuidwest.nl “INSCHRIJVEN” en kijk op de site naar de mogelijkheden op onze vereniging.

Het team van TOZ begint met plannen rond 25 maart en zal starten met trainen in de 1e week van april. De lessen bestaan uit een reeks van 10 weken en lopen tot aan de zomervakantie.

Alle informatie is te vinden op de site van TOZ maar het is ook leuk om TOZ te volgen via de verschillende kanalen:

www.facebook.com/tennisorganisatiezuidwest

www.instagram.com/TOZtennis

Via deze kanalen verschijnen er vaak leuke evenementen waaraan je kunt deelnemen.

Voor specifieke vragen over de training kunt u terecht bij Jacco Filius of bij Jermo Stoel

Het is aftellen totdat, voor veel tennissers de leukste periode van het jaar van start gaat: de KNLTB Voorjaarscompetitie.

Via deze link kun je de indeling van jouw team zien. Ook lezen jullie hier meer over het nieuwe westrijdformulier (handig voor de aanvoerders).

donderdag, 28 februari 2019 19:24

ALV kiest nieuwe bestuursleden en voorzitter

op 25 januari 2-019 heeft de ledenvergadering ingestemd met het vooorstel van het betuur voor de benoeming van 3 nieuwe bestuursleden en een nioeuwe voorzitter.

OPEN DAG
Tennis Organisatie Zuidwest organiseert voor de leerlingen van groep 2, 3, of 4 van de basisschool, op woensdag 3 oktober een open training in Racketcentrum Kapelle (15.00 uur tot 16.00 uur)

donderdag, 27 september 2018 12:35

indeling najaarscompetitie 2018

De najaarscompetitie is weer gestart.

De navolgende teams nemen deel aan de najaarscompetitie:

·        8&9-competitie Donderdag Avond – 2e klasse – Afdeling 24

·        Gemengd dubbel 50+ (op tijd) Donderdagochtend (Zuidwest) – Open klasse – Afdeling 1

·        Heren dubbel 17+ Vrijdag Avond – 2e klasse – afdeling 29

·        Heren dubbel 35+ Vrijdag Avond – 3e klasse – Afdeling 55

·        Dames 17+ Zaterdag – 2e klasse – Afdeling 2

·        Heren 17+ Zaterdag – 2e klasse – Afdeling 15

·        Heren dubbel 17+ Zaterdag – 3e klasse – Afdeling 19

·        World Tour jeugdcompetitie: rood, oranje en groen

zondag, 17 juni 2018 17:31

Onze Wall of Fame groeit

Onze Wall of Fame groeit per seizoen. Recentelijk zijn foto's uit 2016 en 2015 toegevoegd en de meest recente kampioenen in 2018.

Nog enkele foto's gaan in bestelling en ........ het jaar is nog niet om. Er komen er vast nog bij .

Over enkele jaren wordt de muur te klein en moeten we uitbreiden ....

Deze kanjers hebben een prima prestatie geleverd. Ze zijn kampioen geworden in de voorjaarscompetitie 2018 bij de TennisKids groen.

Gefeliciteerd: Jari Goetheer, Bas van der Vinne, Bas Vervenne, Laura Meiresonne, Gijs van den Hemel en Frederique Filius.

De jeugd heeft de toekomst

Pagina 1 van 3