Clubnieuws Archief (3)

zondag, 22 maart 2015 13:26

BELGENTOERNOOI AUGUSTUS 2013

Op zaterdag 27 augustus is er weer een sportieve uitwisseling geweest.
Onze gasten hebben we rond 12.00 uur ontvangen met een lunch.

In een zeer gemoedelijke sfeer zijn de wedstrijden gespeeld met een lach en een biertje om de droge monden te smeren
De "belgen" hadden weer een jaar extra getraind voor deze ontmoeting.
Eindelijk weer eens een overwinning voor ons.

De lekkere bieren en overheerlijke zeeuwse mosselen hebben er vast toe bijgedragen om af te spreken dat we het evenment in 2014 (eind augustus) herhalen maar bovendien dat we in het voorjaar een tegenbezoek brengen aan TV Stabroek in Belgie. Hou de kalender in de gaten en geef je tzt op.

zondag, 14 december 2014 00:32

Jaarlijkse Belgentoernooi 2014

Zaterdag 23 augustus was ons jaarlijkse Belgentoernooi en op 13 december zijn we bij onze zuiderburen op bezoek geweest.
Uitwisselingen tussen TC 't Swaecke en de tennisvereniging uit het Belgische Stabroek.
Een jarenlange traditie zetten we hiermee voort. We zijn er niet in geslaagd de beker van vorig jaar te behouden. Met slechts enkele games verschil wonnen onze Belgische tennisvrienden. We kunnen terug kijken op twee geslaagde maar vooral gezellige ontmoetingen.

dinsdag, 15 juli 2014 00:33

13e LUXimprove opendubbeltoernooi

Het 13e LUXimprove opendubel toernooi zit er weer op.
We kunnen terug kijken op een gezellig en sportief toernooi, met leuke en spannende wedstrijden.
De finaledag kon s 'middags toch nog op ons park worden afgewerkt, ondanks de hevige regen in de vroege ochtend
De 4 winnaars van een LUXimprove led verlichtingspakket zijn, samen met de winnaars in de namiddag letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet.
Dank aan sponsoren en vrijwilligers.
Luximprove Open Dubbel toernooi 2014