maandag, 01 juni 2020 13:00 – 20:00

zaterdag, 25 juli 2020 13:00 – 20:00

See All Events

Rabobank Clubkas campagne 2016

Geef onze club uw stem(men) als u lid bent/wordt van de Rabobank Oosterschelde via de Rabobank Clubkas Campagne
Zo aan het begin van het seizoen is het bestuur weer druk met zoeken van sponsors of bijdragen uit acties.

Onze tennisvereniging heeft zich aangemeld voor de Rabobank Oosterschelde Clubkas Campagne om extra geld binnen te krijgen voor de clubkas.

Rabobank Oosterschelde Clubkas Campagne. Breng je stem uit!

Rabobank Oosterschelde heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen op Schouwen-Duiveland, Tholen en Zuid Beveland. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert de bank in 2016 opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne. Ook TC 't Swaecke doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.
Stemmen: Leden van Rabobank Oosterschelde mogen van 6 t/m 18 april 2016 stemmen op hun favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Tennisvereniging 't Swaecke ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.
Oproep: Wij proberen als tennisvereniging zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het organiseren van jeugdactiviteiten, ons open dubbel toernooi en andere activiteiten. Ben jij lid van Rabobank Oosterschelde? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan onze tennisvereniging tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op www.rabobank.nl/Oosterschelde

Hoe stemmen?

Ben je lid van Rabobank Oosterschelde? Dan ontvang je begin april 2016 een stemkaart. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via rabobank.nl/oosterschelde op ons kunt stemmen!
Enkel een bankrekeningnummer bij de Rabobank geeft je nog geen stemrecht. Je moet even lid worden van de Rabo Oosterschelde.

Tekst van de Rabosite met de voordelen van het gratis lidmaatschap:
Word ook lid van Rabobank Oosterschelde
Lid worden? Ik ben toch al klant?
De Rabobank is al ruim 110 jaar een coöperatie, een coöperatieve vereniging met wederzijdse betrokkenheid, die verder gaat dan alleen klant zijn. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Al meer dan anderhalf miljoen! En hoewel de Rabobank wereldwijd actief is, komen we bij belangrijke beslissingen altijd terug bij onze leden. Want zij beslissen, vaak via de ledenraad, mee. Dat zorgt voor veel rust en stabiliteit.
De Rabobank is daarom niet zomaar een bank. Wij zijn De inspraak en zeggenschap van onze leden is wat ons het meeste onderscheidt van andere banken.
Extra voordeel voor leden
Naast invloed op het beleid van de bank zijn er ook andere voordelen voor leden; bijvoorbeeld korting op kaartjes voor evenementen en andere speciale aanbiedingen. Met het lidmaatschap is het allemaal mogelijk.

Ledenmagazine
Wij houden onze leden graag op de hoogte. Als lid ontvangt u vier keer per jaar ons lokale ledenblad 'Dichterbij Oosterschelde' met reportages en regionieuws. Daarnaast kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen.

Hoe? Dat is heel eenvoudig. Vul het formulier in, door de onderstaande link aan te klikken of over te nemen in het webbrowser (de adresregel links bovenin je browser)

Alvast bedankt voor je stem! Dit is de eerste invloed die we als leden uit kunnen oefenen. Als lid je stem op ons uitbrengen.
We kunnen nog meer doen. Bijvoorbeeld via Facebook. Jullie weten toch dat we ook een Facebookpagina hebben: www.facebook.com/TennisverenigingSwaecke
Door onze clubactie te delen met je Facebook vrienden, familie en kennissen en ze te vragen op ons te stemmen kunnen we extra stemmen werven. In de loop van maart zullen we af en toe een mail rond laten gaan om jullie er aan te helpen herinneren.
Kunnen wij op jullie rekenen?

Bedankt namens jullie allen, tenslotte is het een actie voor en door de leden