dinsdag, 31 mrt 2020 00:00 – 20:00

zaterdag, 04 apr 2020 00:00 – 20:00

See All Events

Tennissen en Coronavirus

Afgelopen donderdagmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen gelden voor heel Nederland en hebben ook invloed op onze tenniscompetities.

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Dit betekent dat alle tennisverenigingen worden oproepen om alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland.

Dit houdt in dat de volgende evenementen/speeldagen niet doorgaan:
  • Het openingstoernooi, wat staat gepland voor volgende week zondag 22 maart
  • De eerste speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie in de regio Zeeland op 28 maart
  • De eerste speeldag van de Rode en Oranje competitie op 29 maart
  • Open Toernooien en Junioren Tour Toernooien
Vooralsnog gaat de KNLTB voorjaarscompetitie vanaf 4 april wel door. Op dit moment is het nog te vroeg om daar iets over te zeggen.
De KNLTB volgt hier in het advies van RIVM en NOC*NSF.
Verder:
  • KNLTB bijeenkomsten en cursussen tot en met 31 maart zijn geannuleerd.
  • Trainingen kunnen gewoon doorgaan, er wordt geadviseerd maximaal 4 spelers per baan toe te laten. Dus 8 spelers op 2 banen met 1 trainer kan ook.
  • Vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden.
  • Zolang openbare plaatsen waar veel mensen samen komen niet worden afgeraden of verboden, kan het clubhuis open blijven.
  • Verder verwijzen we voor naar de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot thuisblijven, thuiswerken en het bezoeken van evenementen.
Sportieve groet,
Bestuur TC 't Swaecke