Geen evenementen gevonden.

Tennis daagt je uit

In 2015 hebben we met succes ca15 nieuwe leden weten te werven.

Voor 2016 zetten wij onze ledenwerfactie weer door.

We richten ons op:

• inwoners van Wemeldinge en Kattendijke, in alle leeftijd categorieën
  • schooljeugd
  • recreanten en competitiespelers
  • toeristen en vaste standplaatshouders op de campings of op de parken
  • sportbeoefenaars die willen combineren met hun eigen sport (zomerlidmaatschap)

Eind maart 2016 is ons park volledig gerenoveerd.

Een park met 3 nieuwe gravel plus banen. Gravelplus kenmerkt zich door de goede speeleigenschappen van gravel en de ruimere beschikbaarheid (vergelijkbaar met all weather). Wij verwachten dat de echte tennisliefhebbers gravel blijven waarderen boven de zandkunstgras. 't Swaecke een vereniging waar er altijd een gemoedelijke sfeer heerst. Bij ons is er de mogelijkheid om vrijwel altijd een balletje te slaan, zowel overdag als s'avonds en in het weekend. Geen lange wachttijden en volop mogelijkheid om les te nemen.

Voor degenen die minder bekend zijn met tennis:

Wist je dat één op de zestien mensen in Nederland regelmatig op de tennisbaan staat? Dan heb je het over ruim 1miljoen tennissers. Wat heeft tennis te bieden dat zó veel mensen er zo veel plezier aan beleven?

Bij tennisvereniging 't Swaecke in Wemeldinge weten wij dit al bijna 50 jaar.

Tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus, dus ook voorjou! Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt. Kom eens langs en ga onze uitdaging eens aan. Tennis is uitstekend te combineren met andere sporten.

Doe eens gek en kom het vrijblijvend eens proberen. Wij zullen je wel op weg helpen.
Meer informatie:
Tennisvereniging 't Swaecke