Geen evenementen gevonden.

ALV 26 januari 2018

Enkele punten uit de ALV van 26 januari 2018:

Ca. 25 leden hebben de ALV bijgewoond.

De vereniging ondersteunt de actie van de huisartsen voor het terugdringen van roken op sportaccoumodaties, maar zal geen restrictief beleid voeren. Ouders zullen bij jeugdwedstrijden geattendeerd worden op het effect van roken op en bij kinderen. Er wordt een bord  www.rookvrijegeneratie.nl nabij het terras geplaatst.

De rekening 2017 is goedgekeurd alsmede de begroting 2018. De contributie wordt niet verhoogd. In maart zal het dak van de kleedkamers worden vervangen. Daarnaast worden ook de armaturen van de lichtmasten, onder garantie, vervangen.

De kampioensteams 2017 zijn gehuldigd. Captains Natasja en Cees hebben de nieuwe Wall of fame onthuld met foto's uit 2016 en 2017. De foto's worden verder aangevuld met de kampioensteams uit 2015.

De voorlopige evenementenkalender 2018 is vastgesteld en een nog in het leven te roepen jubileumcommissie zal ideeen uitwerken voor het 50 jarig jubileum van TC 't Swaecke in 2019.