Geen evenementen gevonden.

TC 't Swaecke doet weer mee met NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

De tennisvereniging doet ook weer mee.

We hebben de reparatie van het dak van het clubgebouw aangemeld. Daar willen we op 12 maart mee starten en indien nodig op 13 maart afronden. Het dak van de kleedkamers vertoont lekkage en de dakbedekking dient vervangen te worden.het aanbrengen van de nieuwe dakbedekking wordt door een bedrijf uitgevoerd maar de vrijwilligers zullen ondersteuning leveren bij het verwijderen van de zonnepanelen, het verwijderen van de oude dakbedekking en het aan en afvoeren van materialen. Het doorgaan op 12 maart is vooral afhankelijk van de weersomstandigheden.

www.oranjefonds.nl/nldoet-op-9-en-10-maart-2018